Inschrijven kan van 2 t/m 20 september 2019

Wat leuk! Je staat op het punt je in te schrijven voor de week van de uitwisseling! Dit kan van 2 t/m 20 september 2019 met onderstaand formulier. Aanmeldingen die na 20 september binnenkomen, nemen we niet meer mee. Wacht dus niet te lang!

Kijk eerst waar je wilt uitwisselen
Iedere organisatie biedt haar eigen functies of programma aan. Soms staat er zelfs al een datum bij. Kijk dus eerst goed waar én hoe je wilt uitwisselen. En staat er een datum bij? Kijk dan of dit past in jouw agenda. Vul daarna onderstaand inschrijfformulier in. Is er geen specifieke functie waarvoor je je kunt aanmelden? Zet dan bij de vraag 'Eerste voorkeur uit functielijst' neer: niet van toepassing

Je krijgt een ontvangstbevestiging
Na je inschrijving ontvang je meteen per mail een ontvangstbevestiging. Niet ontvangen? Dan is er iets niet goed gegaan. Probeer het dan nog een keertje. Lukt het nog niet? Mail naar info@weekvandeuitwisseling.nl. We kijken dan samen naar een oplossing.

Voor 15 oktober krijg je bericht van de organisatie van jouw keuze
Na de inschrijfperiode gaan alle organisaties druk aan de slag om iedereen een plekje te geven. Dat kost wat tijd. Maar voor 15 oktober hoor je meer over jouw uitwisseling. Heb je dan nog niets gehoord? Mail dan met de organisatie van jouw keuze. Het mailadres vind je op deze website. 

Succes en alvast veel plezier met je uitwisseling!